Consultanta imobiliara fantastica!

        Experienta alaturi de Aragorn Imobiliare va face diferenta in alegerea consultantului tau imobiliar. Cum? Propunandu-ti o calatorie fantastica, o experienta unica si o viziune aparte a desfasurarii procesului unei tranzactii imobiliare, aratandu-ti ca exista magie si frumusete, bun gust si onestitate intr-o lume pe care multi o considera rece si neprimitoare.
        Fantastica este actiunea, fantastice vor fi si beneficiile tale cand din "bagheta" magica a unui Realtor® vei avea acces la:

  1. realizarea unor strategii de marketing si vanzari unice, personalizate si aplicate fiecarui client si fiecarei proprietati ofertate in piata

  2. reprezentarea exclusiva a intereselor dumneavoastra de la inceputul colaborarii pana la incheierea acesteia si dupa. Fantastic nu?

  3. iti vom oferi magia de a vinde in cel mai scurt timp posibil, la cel mai bun pret al pietei si cu cel mai mic efort din partea ta.

  4. vei primi cele mai pertinente informatii din piata imobiliara, referitoare la tranzactiile anterioare cat si la proprietatile concurente. Asta e de-a dreptul magic!

  5. vom ravasi ceasloave, vom consulta arhive si iti vom pozitiona corect proprietatea in piata. Vei constata puterea magica a Analizei Comparative de Piata.

  6. vei beneficia de transparenta modului nostru de lucru, vei fi informat asupra oricarei etape a colaborarii noastre ( promovarile normale, speciale, numarul de vizualizari, numar de contacte telefonice, numar de vizionari, feed-back potentiali cumparatori, oferte scrise etc.) Minunat nu?

  7. Si ca experienta ta sa fie sublima, iti vom economisi timpul si banii, evaluandu-ti proprietatea, promovand-o, colaborand cu agentii imobiliari din piata si oferindu-ti sustinerea noastra in negocierile purtate.

        Acum ai toate motivele sa spui - Aragorn Imobiliare este consilierul meu fantastic!