Ce face Aragorn Imobiliare pentru tine:

  1. Te sustine, consiliaza si te indruma pentru a vinde sau inchiria apartamente, case sau vile; spatii comerciale, industriale sau terenuri.

  2. Vei beneficia de aceasi deschidere, va depune aceleasi eforturi si-ti va fi alaturi in procesul de achizitie / cumparare sau inchiriere apartamente, case sau vile; spatii comerciale, industriale sau terenuri.

  3. Iti va oferi consiliere si vei dispune de toate elementele determinante in cazul unor investitii imobiliare.

  4. Detii un teren, ai cumparat unul sau vrei sa cumperi pentru ati construi casa mult visata? Aragorn iti poate recomanda arhitecti, ingineri proiectanti, diriginte de santier, firme de constructii, furnizori de materiale de constructii, designeri de interior si peisagisti. Avem colaboratori fantastici!

  5. Aragorn iti poate facilita obtinerea documentatiei cadastrale si intabularea imobilului, a Autorizatiei de construire/desfiintare, a Certificatului de urbanism sau a Certificatului energetic.

  6. Iti putem administra proprietatile in relatia cu chiriasii, institutiile statului, furnizorii de servicii. De asemenea putem gestiona proiecte de reparatii sau redecorari ale imobilelor dumneavoastra.