Despre noi

  • ARAGORN Imobiliare s-a nascut in 2017, din dorinta de a satisface cerintele si nevoile partenerilor ce doresc mai mult decat o tranzactie imobiliara. A reusit sa identifice si sa implementeze in arealul sau, conceptul in care crede cu tarie, definit de Reprezentarea exclusiva  - un parteneriat onest pe care-l sustine alaturi de clientii sai, pana la finalizarea cu succes a tranzactiilor imobiliare. Incepand cu anul 2018, ne-am afiliat principiilor si valorilor insumate si reprezentate de catre Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR), iar prin afilierea APAIR la National Association of Realtors (NAR) am dobandit calitatea de Realtor®.
  • Oferta de servicii nu este una standardizata, ci se aseaza pe fiecare proprietate in parte, conferindui dreptul de unicitate. Aici, consultantii nostrii, va vor pune la dispozitie toate cunostintele acumulate si experienta rutinata de-a lungul timpului, pentru a gasi solutia propice proiectului derulat alaturi de dumneavoastra.

 

  • O astfel de abordare, cu oameni alaturi de oameni, va aduce satisfactii si beneficii tuturor. Increderea pe care o investesc partenerii nostrii in serviciile oferite de firma noastra, ne obliga sa ne perfectionam continuu, astfel garantandu-le acestora ca sunt alaturi de cei mai potriviti consilieri.

 

  • Stay alive!” - Reprezinta motto-ul Aragorn Imobiliare si a fost ales pe considerentul ca trebuie sa ramanem vi, organici, atenti la interactiunea umana, deschisi, joviali, onesti - aceasta fiind chintesenta oricarei asocieri onorabile, trainice, neviciate si de succes.

 

  • Va asteptam cu drag sa descoperiti alaturi de noi, abordarea fantastica a Reprezentarii exclusive, o experienta unica ce cu siguranta va va expune " o alta lume imobiliara" si pe care cu siguranta o veti recomanda cu toata fermitatea.